Mit kínálunk?

SzolgáltatásokJátékkölcsönzés

A játékkölcsönző olyan, mint egy könyvtár, csak itt könyvek helyett játékokat lehet hosszabb-rövidebb időtartamra kölcsönvenni.

A legérdekesebbnek tűnő játék is unalmassá válhat egy idő után. A Játékvár szolgáltatásainak igénybe vételével takarékoskodhat a család, hiszen a kikölcsönzött játékok addig maradnak a gyermeknél, amíg rá nem unnak. Azután visszakerülnek az üzletbe, hogy más  gyerekek is kipróbálhassák őket. Így a családokban elkerülhető a fölöslegessé vált játékok felhalmozása.

Játszóház

A játékok korlátlan használata, készség-és képességfejlesztés a hét meghatározott napjain és igény szerint.

Amit ajánlunk:

- Kötetlen játéklehetőség felügyelettel.

- Kipróbálhatod és játszhatsz a meglévő játékokkal.

- Szakszerű felügyeletet biztosítunk a gyermekeknek.

Kiknek ajánljuk:

- Olyan családoknak, ahol problémát jelent 1-2 órára a gyermek elhelyezése egy nem várt helyzet esetében.

- Egyszerűen csak a játék, együttjátszás öröméért néhány órára.

Amíg Ön ügyeit intézi, vagy vásárol, vigyázunk gyermekére, aki addig  önfeledten játszik.

Szakképzett gyermekfelügyelet, biztonságos környezet és sok-sok játék várja a gyermeket.

Kézműves foglalkozások

Minden héten szombaton és vasárnap a hónap aktualitásának megfelelően kreatív foglalkozásokat szervezünk megfelelő számú jelentkező esetén.

Az alkotás öröm kicsinek és nagynak egyaránt. Foglalkozásainkon a gyermekek különféle anyagokkal, technikákkal ismerkedhetnek meg. Pl. gyapjúval, agyaggal, termésekkel, újrahasznosítható anyagokkal. Ámulunk-bámulunk mennyi mindent létre lehet hozni ezeknek az anyagoknak a felhasználásával. 

Mindez jó hatással van a fantáziájukra, képzelőerejükre, kreativitásukra. Megvalósíthatják ötleteiket, kiteljesedhet alkotókedvük.

Szülinapi-névnapi rendezvények

Vállaljuk gyermekek szülinapi, névnapi partijának megtervezését, lebonyolítását. A 2,5 órás program a könnyed szórakozásról szól, amiben a játéknak, kreativitásnak, táncnak és mókázásnak is helye van!
Itt minden adott egy jó bulihoz, így ha kedvet kaptál, jelentkezz és megbeszéljük a részleteket! 5-12 éves korig várjuk a gyermekeket. Maximum létszám: 15 fő.
A partik hétvégére foglalhatóak, de igény esetén hétköznapra is kérhető időpont.